چكیده

اصطلاح فقهی و حقوقی ابراء، به مفهوم گذشت اختیاری داین از دین خود، و نیز بررسی ماهیت و اوصاف آن، از دیر باز مورد توجه فقیهان اسلامی بوده و حقوق‏دانان هم بر ابعاد بحث، غنا و تنوع آن افزوده‏اند.

مقاله حاضر نیز این مهم را بررسی و با مراجعه به متون فقهی معتبر عامه و خاصه و نقل و نقد آراء و نظرات حقوق‏دانان ، به ویژه از طریق مطالعه تطبیقی در حقوق سایر كشورها، به صورت مستدل، پیرامون شرایط، طرق اثبات و آثار این عمل حقوقی به بحث پرداخته است.

1. مقدمه: طرح موضوع و تقسیم مطالب

ابراءِ كه مصدر و از باب اِفعال است، در لغت عرب، از ریشه بُروء، بَراء و برائت گرفته شده و به معنی خلاص كردن و رهانیدن از عیب و دین به كار رفته است.(1)در اصطلاح حقوقی، مطابق با ماده 289 ق. م: «ابراء عبارت از این است كه داین از حق خود، به اختیار، صرف نظر نماید».


پروژه وان پرتال پروژه و مقالات ترجمه شده isi بررسی ,نیز ,خود، ,كه ,حقوق ,مقاله ,داین از ,در حقوق ,است 1 ,عرب، از ,لغت عرب،منبع

مقاله ديدگاه هاي فقهي و حقوقي جرم ترك نفقه

ديدگاه هاي فقهي و حقوقي جرم ترك نفقه

حقوق و مطالبات زوجه در شرايط مختلف

چگونگی مسئولیت ناشی از قصور پزشک

جرائم قابل گذشت و غيرقابل گذشت

جايگاه محاربه و افساد في الارض و بغي در قانون و فقه

ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل داده های توپولوژیکی سری های زمانی مالی : چشم انداز سقوط ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خاله زمزمه و بچه ولوله خزان دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ارزان سرا چشم انتظارم دوربین هایک ویژن چشم انتظارم stage955 آموزشی گیم وآی تی انجمن موسیقی شهر بلداجی خرید آنلاین قطعات دامپتراک HD325